A férjemet rábeszéltem a természetes gyógymódokra

A párommal mi egy idős házaspár vagyunk, ezért nekünk már fokozottan kell figyelni az egészségünkre. Éppen ezért használok rendszeresen Ginko Bilobát. Ennek a növénynek számos jótékony hatása van az emberi szervezetre. A férjemet eleinte nehezen vettem rá a használatára, mert ő csak a hagyományos orvoslásban hisz. Azonban egy ideje már szintén használja, és belátta, hogy igenis jobban érzi magát azóta.

Más természetes eszközei is vannak annak, hogy egészségesek maradjunk. A férjemmel rendszeresen eljárunk egy masszázs szalonba, a Karma Thai Massage nevezetűbe. Az ottani dolgozók kivétel nélkül mind profi és szakképzett masszőrök. A szolgáltatásaiktól nem csak kellemesebben és frissebben érezzük magunkat, de a testünk is egészségesebb lesz.

Annyira bevált nekünk ez a hely, hogy már együtt járunk oda, így ez egy közös program is a számunkra. Rendszeresen igénybe szoktuk venni a páros masszázs kuponokat is! Ez egy felejthetetlen élmény mindenkinek. Akár meglepetésként is vásárolhatunk más pároknak egy ilyen szolgáltatást, ajándékutalvány formájában. Az ajándékutalvány lehet elektronikus, de kérhetjük fizikai formában is, ha személyesen szeretnénk átadni.

Úgy gondolom, hogy ennél jobb helyet nem is találhatnánk, ahol egyszerre tesznek a kényelmünkért és az egészségünkért. A masszázs nem csak kellemes, de számos idegvégződést is megmozgatnak közben, melyek akár a belső szerveink ellenállását is erősíthetik. Ennél kellemesebb módot nehezen tudnék elképzelni, a betegségeink megelőzéséhez. Az már csak hab a tortán, hogy a páros masszázs kuponok lehetőségével is élhetünk.

Érdemes kipróbálnunk a szolgáltatásaikat és ezt ráadásul két különböző budapesti szalonjukban is megtehetjük!