A ginkgo biloba adta az ötletet az okos kert kipróbálásához

Már jó ideje terveztem, hogy elkezdek kis konyhakertet ültetni, esetleg okos kertet. Van a lakásunknak egy kisebb erkélye, ahova néhány kaspó pont elfér. Gyerekkoromban volt egy kertünk, ahol sok mindent termesztettünk, volt például ginkgo biloba fánk is. Hiányzott, hogy magam termesszek zöldségeket, fűszernövényeket, ezért úgy döntöttem, hogy nem várok tovább és elkezdem.

Az első lépés persze a szükséges kellékek, felszerelések beszerzése. Észrevettem, hogy a szomszédomnál is van az erkélyen kis fűszerkert szép, bár kissé rendhagyó kaspókban. Átmentem és megkérdeztem, hogy hol szerzett be ilyen virágcserepeket. Elmondta, hogy a bestmarkt.hu weboldaláról rendelte őket, és hogy ezek igazából Smart Garden berendezések. Ezek 100%-ban önellátó rendszerek, víz és ledes fényszabályozóval. Csak ajánlani tudja, mert így egész évben friss fűszernövényeket és zöldségeket lehet vele termeszteni. A BestMarkt webáruházban többfélét is találhatok, ott érdemes körülnézni.

Megköszöntem a segítséget, és otthon megnéztem a bestmarkt.hu termékkínálatát. Tetszett, hogy a honlapon könnyen el tudtam igazodni, minden egyértelműen le volt írva. Átolvastam a rendeléssel és szállítással kapcsolatos tudnivalókat is, amikről minden információ gond nélkül megtalálható volt. Ezek után rátértem a Smart Garden keresésére, és valóban többféle opció közül válogathattam. Elsőre három okos virágcserepet rendeltem és hozzá paradicsom, paprika, bazsalikom, metélőhagyma és petrezselyem utántöltőket.

Miután leadtam a rendelést kaptam egy visszajelzést, hogy az egyik rendelt termék jelenleg nincs raktáron, ezért pár nappal tovább tart a rendelés teljesítése. Visszaírtam, hogy mindenképpen szükségem van rá, ezért megvárom, amíg beszerzik. Végül megérkezett a csomagom épségben és hiánytalanul. Rövid időn belül a bestmarkt.hu weboldala a kedvenc webshopommá vált, köszönhetően annak, hogy észrevettem a szomszéd szép kaspóit.