A Ginkgo biloba csodaszer, az rdealer pedig csoda weboldal

Ez a fantasztikus növény már megannyiszor kihúzott a csávából, hiszen anno az egyetemen fedeztem fel jótékony hatását – vizsgaidőszakban gyakran alkalmaztam, főként étrendkiegészítő formájában. Teljesen megváltoztatta az életemet, a szétszórtságomon és a koncentrációs képességemen rengeteget javított. Azóta nagy rajongója vagyok a természetes készítményeknek, emellett Földünk minden növényéért odavagyok. Így álltam át néhány éve a mindenmentes étkezésre, közben pedig sokat képeztem magam – három éve már szakácsként dolgozom. Most elérkezettnek látom az időt ahhoz, hogy egy mindenmentes bisztrót és cukrászdát nyissak.

Az ehhez szükséges berendezést az rdealer weboldaláról fogom beszerezni. A süteményes vitrinekből olyan kínálatuk van, amivel nehéz versenybe szállni. Sokáig gondolkodtam ugyan, hogy szimpla vagy dupla vitrint válasszak, alacsony, közepes vagy magas lábazattal, de végül megtaláltam a számomra leginkább megfelelőt. A Fagylaltgépek menüpont alatt számos szuper eszközre bukkanhatunk, emellett nagyon örültem, hogy egy árlimitet is be tudtam állítani, így tényleg csak a számomra releváns termékek között kellett böngésznem. Itt a következő alkategóriák vártak: fagylalthűtő, fagyasztó, sokkoló, pasztörizáló és lágyfagylaltgép. Az rdealer választékának fontos részét képezik még a sütő-főző, illetve a hűtéssel kapcsolatos berendezések is. Gondolnom kell még ezen felül a mosogatásra is. A Blogon egy hasznos bejegyzést találtam a mosogatógépekről, ami kifejezetten olyan személyeknek szól, akik nem tudják, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy gép kiválasztásakor, emellett a szakkifejezések többségét sem ismerik.

rdealer

A kiválasztott termékeket majd valószínűleg házhoz szállítással fogom megvásárolni, és külön örülök, hogy bankkártyás fizetésre lehetőség van náluk. Új vagy használt gépeket fogok venni? Nem tudom, mert mindkettő garanciás az rdealernél: míg előbbiekre 1 évnyi, utóbbi termékekre három hónapnyi garancia jár.