A ginkgo biloba inspirálta simsonom

Az a helyzet, hogy én a gyógynövényeken nőttem fel. Imádtam akár gyűjteni őket, akár különböző teákat főzni belőlük. Számomra ezek azok a készítmények, amiktől igazán feltöltődöm. Az egyik ilyen kedvenc alapanyagom a ginkgo biloba lett, melynek letisztult és csodálatos külseje is elragadott magával.

Én vagyok az a fura gyerek a faluban, aki mindenhova az idióta simsonjával jár – amire bizony ginkgo bilobakat festettem. Számomra ez ötvözi a két kedvenc hobbimat.

Szegény simson nem a legmodernebb darab, így mostanában elég rendszeresen karban kell tartanom. Ezt minden esetben a motorbolt.co.hu weboldalán kezdem, ahol mindig megtalálom hozzá az összes szükséges alkatrészt. Azért is vagyok az oldal lelkes vásárlója, mert náluk hűségpontokat is tudok gyűjteni, ami meglehetősen jól jön többszöri vásárlás esetén.

A gyújtógyertyától kezdve dugattyúkon keresztül akkutöltőegységig az összes problémára létezik megoldás, amiért nagyon hálás vagyok. Hiszen nem a legolcsóbb hobbi akkor, ha akárhova is megy az ember, a simson mindig az első választása. Viszont ha egyszerre akár több alkatrészt is betárazok magamnak, akkor elérem azt az összeget, mely felett ingyenes a kiszállítás, ami szintén elég jó üzlet. Csak annyit sajnálok, hogy nem dunaföldvári vagyok, mert akkor személyesen is el tudnék mindig menni az üzletükbe.

Ha bármi akadály merült is fel, mindig kedvesen válaszoltak a telefonhívásokra. A legmegbízhatóbb alkatrészforrás a simsonhoz, ebben nincs kétségem. Ha ti is hasonló simson őrültek vagytok, mindenképpen adjatok nekik egy esélyt, és garantáltan nem fogjátok megbánni. Még az oldal neve is jó előérzetet kelt: motorbolt.co.hu!