A ginkgo biloba mellé legyen még a szappanunk is egészséges

A mai világban már sokkal többféle lehetőségünk van gyógyszerek beszerzésére, mint mondjuk a nagyszüleinknek. Ennek természetesen van pár hátránya is, hiszen rengeteg olyan termék van, ami nagy dolgokat ígér nekünk, de végső soron semmi segítséget nem nyújt. Először pont ezért voltam egy kicsit szkeptikus a ginkgo biloba használatával. Mára azonban már biztos vagyok benne, hogy valóban rengeteget tud segíteni.

A ginkgo biloba fő előnye az, hogy serkenti az agytevékenységeket. Egy olyan világban, ahol szinte mindenkinek irodai munkája van, ez elengedhetetlen segítséget tud számunkra biztosítani. Hiszen annyiszor lehet azt hallani, hogy az emberek arról panaszkodnak, hogy mennyire fáj a fejük és nincs energiájuk gondolkozni. Ha beszerzünk egy ilyen terméket, akkor ezek a problémák már csak a múlté lesznek. Nekem nagyon szuper módon bevált.

Egy másik új felfedezés pedig az utóbbi hetekben a saját szappan készítése volt, és, hogy ez micsoda örömet tud hozni. A barátnőm mindig is nagyon szerette az extravagáns szappanokat. Ha elmentünk egy bevásárló központba, biztos, hogy legalább 20 percet egy ilyen helyen töltöttünk. Azóta azonban, hogy rátaláltam a Pipere Porta oldalára, az ezzel töltött idő jóval lecsökkent. És még engem is elkezdett érdekelni a saját szappan készítése.

Az interneten keresgéltem, mikor rátaláltam erre az oldalra. Az első gondolatom az volt, hogy tényleg milyen kényelmes lenne, hogyha a szappannal kapcsolatos rendeléseket otthonról el tudnánk intézni. Ekkor persze még nem hittem volna, hogy ezt valóban ilyen egyszerű megoldani, de adtam egy esélyt a Pipere Porta oldalának. És milyen jól tettem! Mikor belépünk az oldalra, rögtön egy olyan megjelenés és kialakítás fogad minket, amit bármelyik webdesigner megirigyelhetne.

Különösen az tetszett nekem, hogy a kinézet és a színek mind egy megnyugtató hangulatot adtak át, ami szerintem egy alap dolog, ha szappan készítése kapcsán keres fel egy céget az ember. Ennél azonban még fontosabb volt, hogy egy olyan amatőr is hamar meg tudta találni a szappan készítése részleget, mint én. Mikor a rendes boltokban voltunk, mindig úgy éreztem, hogy egyáltalán nem tartozok ide. A Pipere Porta azonban megmutatta nekem, hogy a szappan készítése nincsen nemhez, vagy életkorhoz kötve.

Elkezdtem nézegetni, hogy milyen termékeket lehet vásárolni. Egy szappan készítéséhez többféle alapanyagra lesz szükségünk, és mindegyik befolyásolja azt, hogy milyen lesz végül a szappanunk. Nem mindegy például, hogy milyen a színe, vagy milyen a textúrája. Bár a barátnőm sokat tud ezekről, most végre nekem is volt egy kis lehetőségem ahhoz, hogy utánanézzek ezeknek a dolgoknak. És mivel a számítógépem előtt ültem, ezért ha valamiről több információt szerettem volna, elég volt csak rákeresnem az interneten. A Pipere Porta egyébként ettől függetlenül is minden termékhez fűz egy rövid tájékoztatót, úgyhogy nem kell minden munkát nekünk csinálnunk.

És mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanám, hogy még árakban is nagyon kedvezőek voltak? Tudom, hogy ez egyrészről a webshop jelleg miatt van, másrészről pedig fizetnünk kell majd egy kiszállítási díjat, én azonban úgy éreztem, hogy ez így is egy nagyszerű ajánlat. Különösen azért, mert nem is kellett sorban állni és nem kellett az eladók tanácsaira hagyatkoznom. Összességében tehát nagyszerű volt az a szolgáltatás, amit a Pipere Porta nyújtott és biztos vagyok benne, hogy még sokszor fogom felkeresni őket.