A ginkgo biloba nem segített a fogfájásomon

Én az a fajta ember vagyok, aki a természetes , alternatív gyógymódokat preferálja az orvos által felírt, szintetikus gyógyszerek helyett. Éppen ezért amikor a fogaimmal elkezdődtek a problémák (vagyis amikor elkezdtem észlelni őket), első körben a különféle növényi csodaszerekhez nyúltam segítségért.

A ginkgo biloba igazán sokoldalú, és korábban már engem is többször kisegített egy-egy panasz megjelenésekor. Azt azonban hamar be kellett látnom, hogy ez a remek kis növény sem mindenható, és sajnos a fogfájást nem fogja csettintésre megoldani. Sikerült sajnos addig elhúznom a dolgot, hogy a kis bajból nagy lett, nekem pedig fogpótlásra lett szükségem.

Jobb híján tehát az internethez fordultam, és elkezdtem kutatni egy fogpótlástani klinika után. Eléggé válogatós vagyok a magánrendelők esetében is, és végül a Fogorvos Budapest weboldala volt az, amelyikre nyugodt szívvel rá mertem bízni magam. Egy olyan helyre volt ugyanis szükségem, ahol nem úgy bánnak a pácienssel, mint valami tárggyal, hanem figyelembe veszik azt, hogy én is ugyanúgy ember vagyok, és vannak alapvető igényeim.

Sok helyen sajnos az a jellemző, hogy efelett szimplán elsiklanak, és hiába jó a munka, a bánásmód miatt nem éri meg visszamenni. Szerencsére a Fogorvos Budapest egy olyan fogpótlástani klinika, ahol ki is hangsúlyozzák: számukra fontos a bizalmi viszony, a jó csapatmunka, a barátságos légkör. Ezek mind olyan szempontok, amik szerintem elengedhetetlenek egy-egy szolgáltatás esetén. Természetesen az is fontos, hogy milyen munkát végeznek az adott helyen, de a weboldaluk átnézése után efelől sem voltak kétségeim. Részletes, tartalmas bejegyzéseiknek köszönhetően megbizonyosodtam arról, hogy ők tényleg értenek a munkájukhoz, és azt örömmel is végzik.

Bár én kimondottan a fogpótlás miatt kerestem fel őket, nem csak ezen a területen mozognak otthonosan, hanem gyakorlatilag mindenben, ami fogászat: fordulhatunk hozzájuk tömés, gyökérkezelés, foghúzás, fogszabályzás igényével, de még a gyermekeinkkel is, ha az ő fogaikkal lenne probléma.

A minőségi ellátásért még csak nem is kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlni, hiszen az áraik – sok más magánrendelővel ellentétben – nagyon korrekt módon vannak kiszabva.

fogpótlástani klinika

Ha valaki fél a fogorvostól, vagy egyszerűen csak nem szívesen ül bele a székbe, mert tudja, hogy kellemetlen élmény vár rá, annak kimondottan jó választás lehet ez a fogpótlástani klinika. Itt ugyanis valóban azt kaptam, amit a weboldalukon ígértek alapelveiken keresztül: végig úgy éreztem, hogy ebben a rendelőben nem az orvosok a legfontosabbak, de még nem is kifejezetten a fogaim, hanem én magam. A lényeg ugyanis az, hogy én elégedett legyek a végeredménnyel, és még sokáig élvezhessem fogsorom egészségét.

Aki hozzám hasonlóan mindenféle házi praktikát kipróbálna, mielőtt eljutna addig, hogy valós segítséget kérne, tanuljon az én esetemből. Ha már korábban tudtam volna, hogy léteznek ilyen jó magánrendelők is, biztosan nem várok addig, míg a fogpótlás szükségéig fajul a dolog.