A ginkgo biloba ültetvényem akartam megnézni, mikor lerobbant a kocsim

Van egy kis telkünk Budapest határán, ahol gyümölcsöket, zöldségeket termesztünk. Hétvégenként kijárok oda kikapcsolódni, gyomlálok egy kicsit, permetezek néha és ápolgatom a növényeket. Ha jól csinálom a dolgokat, még szüretelésre is sor kerül néha. Legutóbb elhatároztam, hogy ginkgo bilobát fogok ültetni, hátha sikerül életben tartani ezt a kínai eredetű növényt. Az ültetés után egy darabig nem volt időm kimenni a telekre, és mikor végre eljutottam volna oda, lerobbant a kocsim.

A metaautoszerviz.hu weboldalon olvasgatva jöttem rá, hogy mi a probléma, futómű meghibásodásról volt szól. A cikket, ami segített nekem itt találjátok: https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz. Egyből beléptem a telefonomról a Méta által létrehozott alkalmazásba, ami lehetővé teszi az egyszerű online foglalást. Nagyon király alkalmazás, több autót is hozzáadhatunk, akár egyszerre több szolgáltatást is foglalhatunk egy kocsira, és ha ezt az online rendszert használjuk a foglalásra, -10% kedvezményt is kaphatunk a további munkákra.

https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz

A műhelyben dolgozó szakemberek több, mint 15 év tapasztalatával rendelkeznek. Bármilyen márkát meg tudnak javítani, és az autó kora sem számít nekik, egyaránt értenek az öreg kocsikhoz, és a modern, új darabokhoz is. A személygépkocsik mellett kisteher gépjárműveket is javítanak. Minden munkájukra minimum fél év garanciát vállalnak, bizonyos esetekben többet is. A javítást mindig alapos vizsgálattal kezdik, mely után pontosan meg tudják határozni, mennyibe fog kerülni a művelet. Az árat elektronikusan közlik az ügyféllel, és csak akkor látnak hozzá, ha az ügyfél beleegyezett az összegbe

Ha profikra van szükséged, vagy rendben a kocsival, de érdekel az autószerelés, keresd fel a méta honlapját. A futóműről szóló írásuk pedig kiemelten ajánlom: https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz.