A Gross Office és a gingko biloba is segít a cégalapításban

A gingko biloba csodaszerű hatása tapasztalataim szerint manapság már nem megkérdőjelezett. Szerintem igenis érdemes “hirdetni az igét”, hátha esetleg valaki még nem hallott róla. Én már jó ideje alkalmazom, még anyukám ismertette meg velem. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha ilyen alternatív módokon is támogatjuk az egészségünket, de az apukám valamiért mindig ágált ez ellen – pedig soha nem tudta megindokolni, ma baja a gingko bilobával és a többi természetes szerrel, módszerrel. Persze én senkire nem akarok ráerőltetni semmit. Emlékszem, hogy a halolajat nagyon nem viseltem jól gyerekkoromban, még akkor sem, ha felfogtam, hogy hasznos. Egyébként mindentől rosszul vagyok valamiért a mai napig, ami a vízből jön, szóval semmilyen hasonló élőlényt nem fogyasztok. Néha próbát teszek velük, hogy hátha “kinőttem” azt, hogy ilyen válogatós vagyok, de eddig még semmilyen változás nem történt. Azonban a gingko bilobát illetően kitartok, és ma már a halolajat is becsületesen szedem, a benne található értékes zsírsavak miatt. Szóval amondó vagyok, hogy ha egy módszer elsőre valamiért távolinak tűnik számodra, akkor se zárd ki teljesen, maradj kicsit nyitott rá, hátha mégis beválik majd!

Kell is a jó állóképesség és koncentráció annak, aki céget szeretne alapítani. A minap egy nagyon izgalmas weboldalra bukkantam, ahol a Gross Office mutatta be fő szolgáltatásait. Ti tudtátok, hogy manapság már arra is van szakember, hogy segítsen abban, hogyan alapítsunk céget? Végigkísér a folyamatok során, megkönnyíti az ügyintézést, sőt, a cég még ügyvédet is biztosít, ha nincs sajátunk. Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség, legalábbis számomra nagyon újszerűen hatott, de ha belegondolok, akkor nagyon is logikus, hogy itt volt egykor egy piaci rés. A legnagyobb hajtás és stressz közepette ki ne örülne, ha valaki támogatná, gyakorlottságával biztonságot sugározna és segítene a váratlan helyzetek megoldásában is?! Szerintem részben ez lehet a Gross Office sikerének titka. Ráadásul az eddigieken felül még székhelyszolgáltatás is elérhető náluk, azonban nem csak Budapesten. Bár azért azt tegyük hozzá, hogy fővárosunknak olyan szép színterei vannak, hogy biztosan nagyon menő lehet a pesti vagy budai székhely az újdonsült cégünknek – persze iparágtól is függ, mennyire lehet szükség például tárgyalóra, vagy mennyire imponáló az adott cím. Azonban ha kicsit távolabb megyünk Budapesttől – de még maradunk Pest megyén belül, Újlengyelben -, akkor talán egy még kiválóbb lehetőségre bukkanhatunk. A Gross Office-nál találkoztam először azzal a lehetőséggel, hogy ha cégünk székhelyét Újlengyelbe tesszük különböző, az imént részletezett szolgáltatásokkal, akkor mentesülünk az iparűzési adó megfizetése alól. Nem véletlen, hogy Újlengyel már annyi kisvállalatot és multit vonzott korábban. Akár kft, akár betéti társaság alapítása a cél, Budapest és Újlengyel is izgalmas lehetőséget kínál székhelyszolgáltatás címszó alatt.

betéti társaság alapítása

A betéti társaság alapítása tehát egy olyan dolog, amivel bátran fordulhatsz a Gross Office szakértőihez. Mivel kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, biztos lehetsz benne, hogy mindenben számíthatsz majd rájuk. Ezt már az egyik ismerősömtől hallottam, amikor megemlítettem neki az oldalt, na meg a kft vagy betéti társaság alapítása dilemmát. Mint kiderült, a nagybátyja pont a Gross Office-t kérte fel segítség gyanánt, amikor megalapította a cégét, és nagyon meg volt elégedve a szolgáltatások minőségével. Még ha csak másodkézből is, de jó volt ilyen tapasztalatot hallani, főleg hogy korábban csak a weboldalt ismertem, de már az alapján is írni akartam róla itt a blogon, így meg pláne meglett a kerete a dolognak. Szóval remélem, hogy van értelme, hogy megírtam ezt a szösszenetet, és tudtam valakinek újat mondani ezzel az egésszel. Számomra még egyelőre idegen ez az üzleti világ, De ki tudja, talán egy napon, ha még segítségem is van… Bármi megtörténhet.