A maki barátságosabb a babával

Napról napra együtt töltöm az időt a kisbabámmal, így néha nem veszek észre időben változásokat. Talán szégyellnem kéne érte magamat, de mindig a legjobbra törekszem, ezért igyekszem nem túl sokat rágódni. Viszont akkor már tényleg bűntudatom volt, amikor nem vettem észre, hogy Peti a körülötte elérhető tárgyakat a szokásosnál többet kezdte el rágcsálni. Ezt úgy értem, hogy ő sajnos mindig szerette a szájába venni azt, ami a keze ügyébe került, de az utóbbi időben ez eléggé elfajult.

Akkor jöttem rá, hogy baj van, mikor egyszer az ágyon hagytam, és néhány pillanatra kimentem a szobából. A ginkgo biloba készítményeimet is véletlenül ott felejtettem, és mire visszaértem, már a babám arcára folytak rá a cseppek a tubusból. Akkor nagyon megijedtem, és rájöttem, mi lehet a baj: Petinél elkezdődött a fogzás. Ez talán most nem hangzik túl rosszul, de határozott voltam abban, hogy létezik jobb rágóka a ginkgo bilobanál.

A reményeim beváltak, mert rátaláltam az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki rágókákra. Ezeket a különleges kis rágókat kifejezetten náluk lehet kapni. Tudtam, hogy időben észre kellett volna vennem a Petivel történő folyamatot, de ami akkorra a legfontosabb szemponttá vált az az volt, hogy a lehető legjobb minőségben tudjak segíteni a kellemetlenségén. Sajnos közben észrevettem, hogy az ínye is megduzzadt kicsit. Viszont, ahogyan említettem, minderre kiváló megoldást nyújtott az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki cukiság, ami őt és engem is meg tudott nyugtatni.

A rágómaki úgy lett kifejlesztve, hogy a baba minden oldalról képes legyen megfogni és megrágcsálni. A fogzás tüneteit kitűnően enyhíti, ezt segíti elő a maki fejének hátsó kidudorodása, ami tökéletesen masszírozza Peti ínyét ott, ahol éppen a legjobban fáj neki. Nagy könnyedség, mióta megérkezett hozzánk. Peti már jól tudja, hogy ez a legjobb választás számára, és nem kell azon aggódnom, hogy mást kezd el megrágcsálni. Az imaginebaby.hu segítségével hamar Peti kezébe került az új barátja, mert rendkívül gyors szállítást biztosítanak az ország több részén csomagpontokra. Persze a személyes átvétel is lehetséges, ha valakinek az a kézenfekvőbb.

Hogy engem miért varázsolt el a maki? A leglényegtelenebb részlettel is megvettek már. Gyönyörű színekben lehet kapni, és maga a rágóka is szuper aranyosan néz ki. A baba számára teljesen biztonságos, kialakítása megakadályozza a lenyelést és a sérüléseket. Teljesen BPA mentes anyagból készül, tehát az összes tényező alapján maximálisan bababarát termékről van szó.

Nemcsak játékként funkcionál, hanem egyben enyhíti a fájdalmat, és kiváló módszer a fogzáshoz használt gél eloszlatásában és bemasszírozásában a megfelelő helyekre. A játékkal együtt közben én is tudom támogatni a kisfiamat a maki irányításával, hogy biztosan mindenhova eljusson a megfelelő mennyiség. Ez egyúttal teljesen higiénikus módja a használatnak, hiszen a maki betehető mosogatógépbe, amivel rendkívül egyszerűen tisztítható. Ez is egy hatalmas plusz pont, főleg egy anyuka számára. A fogzás kezelése mellett a maki apró részleteinek segítségével Peti motorikus funkciói is tudom, hogy egészségesen fejlődnek, szóval az Imagine baby nagyon eltalálta, hogy mire van nagy szüksége a baba-mama közösségnek.

Az Imagine baby – fogzást segítő rágómaki megváltoztatta ezt az időszakot mindkettőnk számára. Rengeteg nyűgtől, fájdalomtól tartott minket távol, sőt, még talán több mosollyal is járt a fogzás. A rágómaki tökéletes társa lesz Petinek egészen 3 éves koráig, ebben nincs kétség. Pont ezért hamarosan beszerzek több maki havert is a mostani mellé. A rágómaki mellett több egyéb makis cukiságot is forgalmaznak. Ahogyan említettem, kizárólag ők, úgyhogy szaladjatok a boltba vagy nézzetek fel a honlapra, egyenesen a linkre!