A nagypapámra a ginkgo biloba vigyáz, rám pedig a topcegalapitas.eu csapata

Mivel apai nagyapámhoz mindig is közel álltam, természetes, hogy felnőttként is igyekszem minél több időt tölteni vele. Korához képest meglepően jó fizikai és mentális egészségnek örvend, de azért az idő őt sem kíméli. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy szeret sétálni – mindennap tesz egy kört a környéken, ha tudom, én is elkísérem -, és a biciklire is felül néha. Emellett igaz, hogy szereti a jó magyaros ételeket és a heti 1-2 doboz sört sem veti meg, de odafigyel az elegendő zöldség és gyümölcs fogyasztására is.

Azért van még egy-két titka: mégpedig a ginkgo biloba és a koenzim q10, amiket én szerzek be neki. Egyenesen imádja ezeket a táplálékkiegészítőket! Én pedig őt.

Hadd ajánljak még valamit, ami nagyon jól bizonyított nálam: ez nem más, mint a https://topcegalapitas.eu szakértői csapata. Ők cégalapítás, -módosítás és székhelyszolgáltatás intézésének lebonyolításával foglalkoznak. Jó referenciának mondhatóak azok a multicégek, akiket ügyfeleik között tudhatnak – a több mint 15 ezer másik elégedett féllel együtt, 11 éves működésük alatt. Ha valaki teljesen kezdő a témában, akkor sem kell kétségbe esnie, a https://topcegalapitas.eu ugyanis olyan, mint egy türelmes oktató: előbb igyekszik minden tudást a kezedbe adni, utána várja tőled a felelősségteljes döntéseket, de bizonytalanságok esetén még ilyenkor is bátran fordulhatsz hozzá.

A céggel való kapcsolatfelvételre több úton nyílik lehetőség, kiemelt telefonszámukon hétfőtől csütörtökig 8:00-17:00, pénteken 8:00-16:00 között tudják fogadni a hívásokat. A kapcsolatfelvételi űrlapon nevünk, telefonszámunk és e-mail címünk megadása után küldhetjük el nekik szóló üzenetünket, irodájuk pedig Budapesten, a Bem rakparton található – ide azonban előzetes időpont egyeztetés szükséges.

https://topcegalapitas.eu

Van-e jelenleg futó, igazán kedvező csomagajánlat a https://topcegalapitas.eu-nál? Bizony, hogy van! Ez lényegében egy “egyet fizet, kettőt kap” ajánlatnak is tekinthető: a cégalapítás és a cégmódosítás most mindenféle költségtől mentes, amennyiben e szolgáltatások mellé székhelyet is kíván igényelni az ügyfél. Saját székhely esetén 17.900 Ft + áfás költséggel számolhatunk, míg budapesti székhelyszolgáltatás igénybevételekor a teljes költség 29.900 Ft + áfára rúg. 39.900 Ft + áfát pedig akkor kell fizetnünk összesen, ha az újlengyeli székhelyszolgáltatást választjuk (ami megfontolandó, ezen a településen ugyanis nem kell iparűzési adót fizetni, ami nagyszerű lehetőség ahhoz, hogy faragjunk a költségeinken).

Lehetetlen egy kis blogbejegyzésben összeszedni a https://topcegalapitas.eu minden előnyét és ajánlatát, így azt ajánlom, bátran nézzetek szét a honlapon. A cég védőhálóként lesz mögöttetek, ha nagyot mertek álmodni – mint ahogy nálam is történt.