A testünk egészsége mellett a lelkünkre is figyeljünk

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden nap szem előtt tartsuk az egészségünket, és minden nap tegyünk is érte, viszont azt is gondolom, hogy nem csak a mikro- és makrotápanyagokra kell gondosan odafigyelnünk, nem szabad megfeledkezni a lelkünkről sem. Időnként érdemes igénybe venni egy jó masszázst, és különféle programokra, pihentető kikapcsolódásban részt venni, élményeket szerezni.

Egy ilyen kikapcsolódó hétvége alkalmával ismerkedtem meg a selfie géppel, amivel baromi vicces fotókat készítettünk a barátaimmal. A rendezvény szervezője megbízta a https://selfiegep.hu/hattereink/ csapatát, akik elhozták a dobozba zárt szuper profi fotókat készítő fényképezőgépüket.

Amikor a rendezvényre megérkeztünk, már fel volt állítva az egész selfi gép, így ők már a rendezvény előtt megérkezhettek. Közeledve hozzájuk, láttuk, hogy fel van állítva egy asztal, ami tele volt különböző vicces kiegészítőkkel. Mondták is egyből, hogy bátran vegyünk belőlük, használjuk nyugodtan a fotózás alkalmával.

Nagyon izgatottan vágtunk bele a fotózásba, persze kicsit izgultunk, ráadásul nem is vagyunk nagy műszaki zsenik, de végül kiderült, hogy nem volt okunk izgulni, faék egyszerű az egész selfiegép kezelése, és mi magunk egyszerűen el tudtuk indítani a fotózást. Több képet is készítettünk, mindegyiket kinyomtatta a gép, illetve azt is megtudtuk, hogy ezek az elkészített fotók nem vesznek el, digitális formában is elérhetőek.

A hab a tortán az volt, amikor kiderült, hogy nem csak állóképek készítésére van lehetőség, hanem mozgóképet is lehet készíteni a kihelyezett szelfi gép segítségével. Teljesen oda meg vissza voltunk az egésztől, hihetetlenül izgalmas volt, nagyon feldobta a napunkat ez a fotózás.

Később itthon még mindig bolygatott a téma, így utánanéztem a cégnek, és a https://selfiegep.hu/hattereink/ oldalon kötöttem ki, ahol több szuper fotófalat is láttam. Amikor mi találkoztunk velük egy sima fehér fotófal előtt történt a fotózás. Az oldalon olvastam, hogy ez a fehér fotófal az alapszolgáltatásuk, tehát ezt mindenki megkapja, aki selfie gépet bérel, viszont vannak különféle mintázatú hátterek is, amiket egy kis felár ellenében szintén ki lehet bérelni a selfie gép mellé.

A galériában láttam képeket a selfieboxról és rendezvény képeket is, valamint azt is megtudtam róluk, hogy több szelfie gépük van, így akár egy rendezvényre több gépet is fel tudnak állítani. Budapesten van a székhelyük, de vidékre is kiszállnak, a különbség csupán annyi, hogy a budapesti kiszállás díjtalan, míg a vidéki kiszállásért egy minimális kiszállási díjat elszámolnak.

Azt kell mondanom, hogy remek kikapcsolódás volt számunkra, ha láttok ilyet, próbáljátok ki ti is, ha pedig van közelgő rendezvényed a láthatáron, mindenképp bérelj egyet, imádni fogják a vendégek.