Céges autók lízingre? A flottakezeles.hu számos kérdésre tudja a választ!

Bizonyára sokan tudják azt, hogy a ginkgo biloba (vagy más néven a páfrányfenyő) számos különböző problémára hatékonyan alkalmazható. Vagyis valódi profi természetes gyógyszer. Kedvező hatásai miatt én is fogyasztok olyan étrendkiegészítőket, amelyek fő hatóanyaga ez a gyógyszer, mert szeretném az egészségemet valódi profira bízni. Éppen úgy ahogy a céges autóimmal kapcsolatos flottakezelést is ehhez értő profikra bíznám. Az egyik ismerősöm ajánlott is egy weboldalt, akik legalább olyan profik céges autók lízingre adásában és flottakezelésben, mint a ginkgo biloba a gyógyításban.

Ha neked is szükséges lenne egy profi flottakezelő csapatra, keresd te is a flottakezeles.hu weboldalt!

Ezek a lehetőségeink céges autók lízingre vételekor

A flottakezeles.hu weboldalról számos alapvető információt megtudhatunk a flottakezeléssel és a megfelelő céges autók kiválasztásának módszereivel kapcsolatban. Megtudhatjuk, hogy mit jelent az, ha céges autóink finanszírozási formájaként valamilyen lízingelési módot választunk. Továbbá arról is részletesen tájékozódhatunk, hogy a költségek és a flottakezelés szempontjából miért lehet jó ötlet a céges autók lízingre történő vétele.

A weboldalon blogján számos olyan cikket olvashatunk, amelyek a céges autókkal kapcsolatos teendőkhöz kapcsolódnak. Olvashatunk például a cégautókra vonatkozó adózásról. Vagy arról, hogy miért lehet jó döntés hibridautót választani céges kocsinak. És tájékozódhatunk arról is, hogy milyen finanszírozási formákat választhatunk cégautók lízingelésére.

Ebből a cikkből tudtam meg azt, hogy céges autók lízingelésekor alapvetően három lehetőségből tudjuk kiválasztani azt, ami a leginkább megfelel az igényeinknek. Egyrészt választhatjuk az operatív lízing (vagyis tartós bérlet) lehetőségét. Ennél a finanszírozási formánál a gépjármű tulajdonjoga a szerződés lejárata után is a lízingbe adó félnél marad. Másrészt dönthetünk úgy, hogy az úgynevezett zárt végű pénzügyi lízinget választjuk. Ebben az esetben a lízingre vett autó tulajdonjoga a szerződésé végével a lízingbe vevő félhez kerül. Harmadrészt pedig választhatjuk az ún. nyílt végű pénzügyi lízing lehetőségét is. Ebben az esetben azonban (a két másik lehetőségtől eltérő módon) a szerződés nem határozza meg egyértelműen, hogy a lejárat után kihez kerül a kocsi tulajdonjoga.

A flottakezeles.hu inkább a tartós bérletet ajánlja

A céges autók lízingre vételének lehetőségeit bemutató cikk segítségével nemcsak az válik teljesen világossá az olvasók számára, hogy mi a különbség a három lehetséges finanszírozási forma között. Hanem alaposan tájékozódhatunk arról, hogy milyen előnyei vannak a nyílt végű pénzügyi lízingnek. És tájékozódhatunk arról is, hogy (főleg adózási szempontból) mi az, ami kockázatot jelenthet ebben a finanszírozási formában.

A cikk részletesen leír egy kellemetlen, sok kiadásba kerülő helyzetet, ami ugyan nem megtörtént esemény, de van esély rá, hogy megtörténik nyílt végű lízingelés esetén. A szemléletes példának köszönhetően pedig bárki megértheti, hogy miért javasolja a flottakezeles.hu a nyílt végű lízing helyett a tartós bérletet. A weboldal azonban természetesen nem akar helyettünk dönteni, tehát ránk bízza, hogy melyik formát választjuk majd, és csupán segítséget kínál a választáshoz.

Válassz a kedvező csomagajánlatok közül!

autók lízingre

A céges autók lízingre vételéről való tájékoztatás mellett a flottakezeles.hu konkrét szolgáltatást is kínál. A weboldal ugyanis a FLOTTAAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. oldala. Ez egy olyan cég, ami flottakezeléssel és cégautók tartós bérletre történő lízingelésével foglalkozik. És hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Oldalukon háromféle csomagajánlatból (Standard, Comfort és Superior) választhatjuk ki azt, ami nekünk a leginkább megfelel. Ha pedig szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot céges autók lízingre vételével kapcsolatban, akár azonnal meg is tehetjük ezt egy egyszerű online űrlap kitöltésével és beküldésével.

Valóban jó állapotú és minőségű céges autót szeretnél lízingelni, a flottakezeléssel kapcsolatos dolgokat pedig profikra bíznád? Nézz szét a flottakezeles.hu szolgáltatásai között!

Ha pedig az egészségedet (és különösen az agyad frissességét) bíznád egy tapasztalt profira, akkor szerezz a ginkgo biloba hatóanyagaira épülő készítményeket!