Étrendkegészítő és egyedi póló az ajándék szüli-névnapra

Legjobb barátnőmet Barbarának hívják és december negyedikén van a születésnapja. Hagyok egy kis időt azoknak, akik ezt olvasva nem értik, miért van ennek a dolognak ekkora jelentősége. December negyedikén ugyanis Barbara nap is van.

Egészen gimis korunk óta ismerjük egymást és túl a negyvenen elmondhatjuk, hogy sok-sok születés és névnapot ünnepeltünk már meg együtt az évek során. A kapott ajándékok a korral változnak. Ő a hasznos ajándékokat szereti, ennélfogva az egyik ötletem máris körvonalazódni látszott.

Mostanában kezdtem el szedni a ginkgo bilboa-nak, egy egzotikus gyógynövénynek a kivonatát, amely serkenti az agyműködést és jót tesz a mentális egészségnek. Rövid idő után éreztem is jótékony hatását és szerettem volna, ha ezt ő is megtapasztalja. Ezért egyik ajándéknak ezt a gyógynövény kivonatot szántam. Lehet kapni kapszula formában is de a cseppek nekem jobban beváltak.

De hogy ne legyen azért ilyen komoly és felnőttes az ajándék, valami lazább, viccesebb dolgot is szerettem volna kitalálni, amivel örömet okozhatok.

Szétnéztem hát a weben és a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo linkre kattintva biztos voltam abban, hogy itt találok majd valami megfelelőt. Ő egy nagyon kedves csaj, aki mindig mindenkinek a legjobbat akarja és általában mindenkihez van egy-két jó szava. Kedves és optimista típus, aki még a borús napokon is igyekszik megőrizni jókedvét. Éppen ezért gondoltam arra, hogy egy egyszerű fehér „SMILE” feliratú pólót választok neki.

Igazándiból annyira nem volt egyszerű dolgom, mert igen bőséges volt a választék színek, minták, feliratok és fazonok tekintetében is, de mégis úgy gondoltam, hogy ez az a darab, ami a legjobban illik az én kedves barátnőm személyiségéhez.

Egyébként, a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo linken rengetegféle póló közül válogathatunk. A webáruház főoldalán a pólók különböző kategóriák mentén vannak csoportosítva. Vannak itt családoknak, anyáknak, apáknak gyerekeknek pólók, de lehet családi szettek közül is választani. Ezen kívül találhatnak magunknak egyedi pólókat a nagyszülők, párok, gamerek, anime és filmrajongók, szóval a lehetőségek tárháza mondhatni végtelen.

De végül is, ha belegondolunk valóban az, mert egyedi elképzelések alapján is terveztethetünk pólókat itt, saját rajzokkal, képekkel és idézetekkel. Ha saját ötletet szeretnénk megvalósítani nem kell mást tenni, csak felkeresni az ügyfélszolgálatot a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek valamelyikén.  

Ha megvan a kiszemelt felsőrész, csak rá kell kattintanunk. A kép mellett legördülő menüben rá tudunk kattintani az elképzelésünknek megfelelő színre, darabszámra és méretre.

Sokféle színárnyalat és méret közül lehet választani, még extrém nagy, akár 5XL-es méretből is tartanak készletet. A pólók kiváló minőségű pamutanyagból készültek, jól mosható tartós termékek. A képeket és feliratokat pedig modern nyomásos technológiával helyezik a pólókra, hogy minél tartósabban legyenek.

Mosásról és vasalásról minden tudnivalót meg lehet találni a honlapon, a gyakori kérdések menüpont alatt. A lényeg, hogy 30-40 foknál ne mossuk ezeket nagyobb hőfokon és ügyeljünk rá, hogy a feliratokat csak sütőpapíron vagy az anyag visszájáról vasaljuk.

A befutó megrendelések alapján a kiválasztott pólókat nagyon hamar elkészítik, akár egy-két napos vállalási határidővel is tudnak dolgozni.

A kiválasztott termékeket a GLS futárszolgálat segítségével szállítják házhoz. A kiszállítás várható időpontjáról természetesen SMS értesítés is küldenek.

Barátnőm nagyon örült az ajándéknak én pedig annak, hogy ismét sikerül örömteli perceket okozni a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo linkről történt meglepetés megvásárlásával.