Fő az egészség, hogy jobban tudjak dolgozni

A hétköznapokban eléggé megterhelő fizikai munkát végzek, ezért kiemelten fontosnak tartom azt, hogy az egészségem rendben legyen. Lehet edzeni agyba-főbe, ha közben nem megfelelő “üzemanyaggal” látjuk el a testünket. Ha nem vigyázok arra, hogy mit eszek és mit iszok, előbb-utóbb azt veszem észre, hogy a közérzetem, ezáltal pedig a munkavégzésem hatékonysága is romlik.

Amióta ginkgo biloba étrendkiegészítőt használok, ilyen problémám nem igazán akad: ez a csodanövény segít szellemileg és testileg is friss maradni, persze a helyes táplálkozás mellett. Észrevettem, hogy sokkal jobban megy a munka az építkezéseken is, amiken rendszeresen dolgozok. Múltkor is szerintem részben a ginkgo biloba ereje segített abban, hogy sokkal hamarabb be tudjunk fejezni egy projektet, mint a határidő. Bár ha jobban belegondolok, ebben óriási szerepe volt annak a cégnek is, ahonnan az acél lemezeket szereztük. Nagyon hálás vagyok nekik, úgyhogy mindjárt be is mutatom őket Nektek.

Jó acéllal a munka is jobban megy

Az Acélpartner Kft.-re akkor találtam rá az interneten, amikor acél lemez árakat keresgéltem. Egy magyar tulajdonban lévő cégről van szó, amely 1999 óta végzi sokoldalú tevékenységét. Az acél lemezek értékesítése mellett foglalkoznak többek közt lángvágással, plazmavágással, gyököléssel és gyök előkészítéssel, de ez csak néhány dolog. Merem állítani, hogy Magyarországon ők a legprofibbak a szakmában, és ők rendelkeznek a legkorszerűbb berendezéssel. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen, acéllal kapcsolatos tevékenység elvégzését vállalni tudják. Több mint 20 éves tapasztalatuk ráadásul arra is garancia, hogy az elvégzett munka a lehető legtökéletesebb lesz.

Profi hozzáállást tanúsítottak akkor is, amikor velünk dolgoztak. Mint már említettem, acél lemez ár miatt kerestem fel eredetileg az oldalukat, mert a saját cégünk számára kellett beszerezni egy bizonyos típust és méretet. Az online felületükön szerencsére nagyon részletesen fel volt tüntetve minden, amit a melegen hengerelt lemezeikről tudni kell, beleértve a paramétereket, a szabványt, sőt még az adott típus felhasználását is. Általánosságban elmondhatom, hogy az Acélpartner minden területen 100%-os odaadással jár el. A vásárlás folyamata során végig látszott, hogy itt nem végeznek félmunkát, hanem tényleg profin és örömmel csinálják azt, amihez értenek.

Semmi nem mutatja jobban a hozzáértésüket, mint az, hogy végül az acél lemez árakról való tájékozódás és a későbbi vásárlás után visszatérő ügyfelek lettünk náluk. Nem sokkal ezután ugyanis szükségünk volt egy bonyolultabb acél alkatész elkészítésére, ami csak különleges technológiával volt lehetséges. Az Acélpartner Kft. számára azonban ez sem volt nagy kihívás, ugyanis rendkívül modern plazmavágó berendezésekkel is rendelkeznek, amik segítségével gond nélkül el tudták készíteni az alkatrészt. Még csak nem is tartott túl sokáig, úgyhogy részben emiatt lett olyan sikeres a legutóbbi projektünk.

Már csak azért is érdemes megtekinteni a weboldalukat, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki találhat ott valami érdekeset. Még az is, akinek nem szakterülete az ilyesmi. Van fent ugyanis több kisokos-szerű aloldal, amik az alapoktól mutatják be, hogy pontosan mi is az, amivel ők foglalkoznak. Ha pedig valakit inkább a közösségi médiában való jelenlétük érdekelne, az is rengeteg érdekességet találhat. Meg fogtok lepődni, ha meglátjátok, mennyi mindent csináltak az utóbbi években – a YouTube videóktól a rádió interjúkig mindent meg tudtok nézni a Média aloldalon.

Nem tudom, mi lehet a titkuk – talán ők is ginkgo bilobát használnak -, mindenesetre ők a legprofibb cég, akik hazánkban acéllal foglalkoznak.