Fontos karbantartani az agyam, de a robogóm is

Mivel nagyon fontos nekem a szellemi egészség, ginkgo bilobát szedünk a férjemmel, mert nagyon sok áldásos hatása ismert ennek a növénynek. Én azt vettem észre magamon, hogy jobb lett a memóriám azóta, amióta szedem ennek a különleges növénynek a kivonatát. Egyszóval karbantartja a szellemet, ami hosszútávon nagyon fontos. De például én nagy gondot fordítok arra, hogy a robogómat is karbantartsam magam mellett. A motorozás mindig is nagy szenvedélyem volt, de szem előtt tartottam a biztonságot is. Erről gondoskodik a motortire.hu, ahol nagyon jó minőségű termékeket lehet vásárolni, és a motorgumi árak is fel vannak tüntetve részletesen. Én, mint aki pénzügyileg tudatosnak tartja magát, üdvözlöm azt, hogy nem árulnak zsákbamacskát, minden költséget ki tudunk számítani, ki – ki a maga pénztárcájának megfelelően.

De nem csak a motorgumikat rendelem innen, hanem már igénybeveszem egy ideje a gumiszerelés szolgáltatást is. Különösen megéri, mert így, hogy tőlük vásárlok, kedvezményes áron végzik el a szükséges javításokat. Természetesen a MotorTire akkor is vállalja az ember motorját javításra, ha a gumit mondjuk nem náluk vásároltuk. Ekkor csak kell egy előzetes időpontot foglalni, és a megbeszélt időben már vihetjük is a motorunkat. Ráadásul a szerelésre 6 hónap garanciát is vállal a cég. Van egy online felületük, ahol könnyen és gyorsan lehet időpontot foglalni anélkül, hogy telefonálgatnunk kellene.

Visszatérve a webshopra, amellett, hogy a motorgumi árak egyértelműek, a vevő dolgát könnyíti az is, hogy milyen gyors és zökkenőmentes a kiszállítás. Engem először váratlanul ért, hogy az előző nap megrendelt termékekkel másnap már csengetett is a futár, de aztán utána olvastam a weboldalon, és tényleg írják, hogy aki 12 óra előtt leadja a rendelését, az akár másnap meg is kaphatja, ha van raktáron belőle. Ha nem, akkor 1 és 5 munkanap közötti időintervallumban beszerzik a szükséges árut, majd útnak indítják. Ha ennél több időt venne igénybe a beszerzés, akkor először egyeztetnek az ügyféllel, hogy így is kell-e neki.

Ha a motorunknak tehát gondját viseljük, ugyanúgy meghálálja majd, mint az agyunk a ginkgo biloba szedését.