Ginkgo biloba kapszula és új varrógép a hatékonyabb hétköznapokért

A ginkgo biloba egy olyan növény, amely a benne lévő ásványi anyagok segítségével serkenti az emberi agyat. Emlékszem, nekem volt egyszer egy olyan időszakom egy húzósabb hónap után, hogy nagyon gyorsan elfelejtettem a dolgokat, alig tudtam valamit észben tartani. Ezek mind az agyi kimerültség jelei voltak, és egy idő után már nem tudtam figyelmen kívül hagyni őket. Ezért én is vettem ginkgo biloba kapszulát, és észrevehetően sokat javult a memóriám. Ekkor jöttem rá, hogy mennyire nem mindegy, hogy az ember milyen állapotban van, mert nagyban kihat a mindennapi teljesítőképességére. Hasonló volt a helyzet akkor is, amikor rájöttem, hogy az elmúlt időszakban annyi kabát megrendelést kapok varrónőként, hogy az egyszerű varrógépem már nem bírja az iramot. Szükségem volt egy gombfelvarró gépre, ezért a Gombfelvarrógép – Varrógépek – Varrógépguru oldalát hívtam segítségül, mert korábban vásároltam már tőlük.

Bár varrónő vagyok, sokat nem hallottam eddig a gombfelvarró gépekről. Pontosabban hallottam, csak tudni nem sokat tudok róluk. Köszönhetően a varrogepguru.hu oldalának megtudtam, hogy a sima háztartási varrógépek esetén a gombfelvarró talp általában része a készletnek, azonban ipari használatnál érdemesebb egy Gombfelvarrógép – Varrógépek – Varrógépgurut beszerezni. Amennyi kabátot én az elmúlt időszakban varrtam az ügyfeleimnek, az már lassan ipari felhasználásnak számít.

Az oldal bal oldalán van egy szűrő, ahol például be lehet állítani, hogy milyen ártartományban hozza ki a rendszer nekünk a varrógépeket. Mivel az én büdzsém véges volt, ezért igénybe is vettem ezt, nem mertem megkockáztatni, hogy beleszeressek egy olyan gépbe, amit nem tudok megengedni magamnak. Ezzel a szűrési lehetőséggel el lehet ezt kerülni. Olvasgattam az oldalt, és majdnem mindenre választ is kaptam, azonban egy kérdésre sehol sem találtam a megoldást. Ezért szerettem volna felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hiszen nekik biztos mindenről vannak információik. Igen ám, de még szerencsére ezelőtt észrevettem, hogy lehet a cégnek chaten is írni. Ez sokkal egyszerűbb, mint telefonálgatni vagy e – mailt írni nekik, de nem csak egyszerűbb, hanem gyorsabb is. Illetve szerintem sokkal kényelmesebb a Gombfelvarrógép – Varrógépek – Varrógépguru munkatársainak is, hogy nem kell formális e – maileket fogalmazniuk.

Ám mielőtt írtam volna nekik a chaten, szerencsére még azt is észrevettem, hogy a weboldalon van Gyakori kérdések lap. Itt egy helyen össze van gyűjtve minden olyan kérdés, amit az ügyfelek gyakran fel szoktak tenni. Ezzel tehermentesítik nem csak magukat, hanem bennünket is megkímélnek felesleges köröktől. Ilyen kérdéseket és válaszokat összegyűjtve találhatunk meg a fizetéssel, a szállítással, de a garanciával is kapcsolatban. Ha már itt voltam, szerettem volna egy kicsit többet megtudni a garanciáról. Nem is kellett sokat keresgélnem, az oldal aljára legörgetve rákattintottam a Garancia lapfülre, és ott már olvashattam is, hogy melyik termékre mennyi a garancia. Eszerint a 10 000 és 100 000 Ft közötti termékekre a garancia 1 év, a 100 000 és 250 000 Ft közötti termékekre a garancia 2 év, a 250 000 Ft feletti termékek esetén meg a cég 3 év garanciát vállal. Mindezek alapján nem gondolkoztam sokat, hanem leadtam a rendelésem, hogy megvegyem a Gombfelvarrógép – Varrógépek – Varrógépguru gépemet, és milyen jól tettem. Ugyanis azóta is nagyon jó szolgálatot tesz, és a segítségével sokkal szebben tudom a kabátokra, és más ruhadarabokra felvarrni a gombokat. Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal, legközelebb is a varrogepguru.hu – t választom.

Gombfelvarrógép - Varrógépek - Varrógépguru