Ki legyen a plasztikai sebészem, ha mellnagyobbítást szeretnék?

Számomra is nagyon nehéz volt ez a kérdés, különösen azért, mert nagyon meg szoktam válogatni mindent. A Gingko bilobát is elég sokáig kerestem, amíg végre megtaláltam azt a hatóanyagaiban is megfelelő készítményt, amiben teljesen megbízok. Ha meg a testem plasztikázásáról van szó – ajaj, nekem mondhatni évek kellenek! Sőt, nem csak mondhatni, hiszen több, mint egy éve határoztam el azt, hogy én plasztikáztatni szeretném a melleimet. Az orvos keresése során azonban nagyon sok megkérdőjelezhető szakértelmű sebészbe futottam bele. Pár hónapja azonban rátaláltam a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalra és teljesen elégedett vagyok. Azóta már mindent átböngésztem, többször elolvastam és nem találtam kifogásolható pontot. A doktor úr szakértelme és szakmai alázata kétségtelen, több évtizedes rutint tudhat magáénak. Sőt, még ehhez jön az a tény, hogy több tudományos társaság tagja és a tudása folyamatosan naprakész, hiszen az önképzés számára elsődleges.

Mi is vár Téged a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalon?

Amint ellátogatsz az említett honlapra, azonnal szembesülni fogsz azzal a tisztasággal és letisztultsággal, amire az egészségügy kapcsán gondolnál hirtelen. Pláne egy plasztikai magánklinika esetében! Szerencsére a higiéniai miatt egészen biztosan nem kell aggódnod, ha szóba kerül a Kelemed Plasztika. Ezen felül számtalan kedvező tényező szól mellettük – habár jobban belegondolva ez előbbinek is alapnak kellene lennie, de sajnos sok helyen nem minősül annak. Na de tegyük félre az eddigi tapasztalatokat, mert most olyan eseményről fogok mesélni, ami alapjaiban fogja megváltoztatni benned a plasztikai sebészettel kapcsolatos sztereotípiákat és előítéleteket.

Tehát a válogatásom ellenére eljutottam a konzultációra, ahol a pozitív gondolataim további megerősítésre találtak. Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebészorvos teljes mértékben levett a lábamról a szakértelmével és empátiájával. Türelmesen végighallgatott és minden tanáccsal ellátott engem a műtéttel kapcsolatban. Megállapodtunk minden részletről és meg is történhetett az időpont egyeztetése. Nagyon izgultam, mivel olyan régóta várok erre és végre valahára megtaláltam azt az orvost, akinek bizalommal feküdhetek a kezei alá.

A műtét a vártak szerint alakult, semmilyen komplikáció nem történt sem közben, sem pedig a felgyógyulási folyamat alatt. A hegek szépen gyógyulnak és semmilyen gyulladásnak vagy ellenállásnak nem érzékelem nyomát az implantátummal szemben. A kapott melltartó és az utasítások is segítenek abban, hogy a felépülésem a lehető legjobb ütemben haladhasson, sőt még pluszban az oldalon lévő blogokból is tájékozódtam. Habár minden fontos információt elmondott a doktor úr, illetve a rendszeres vizitek alkalmával is mindig ki vagyok kérdezve alaposan.

Számomra nagyon pozitív élmény volt a teljes folyamat és örülök annak, hogy ilyen becsülettel végzi dr. Kelemen Ottó a munkáját. Okkal vált szaktekintéllyé és ezt a címet aligha tudják tőle elvenni, amíg ennyire precíz és ilyen mértékben támaszkodhatnak rá a páciensek. Ha egy szuper sebészorvost keresel, aki majd megadja neked azt a testképet, amire mindig is vágytál, ne habozz felkeresni a Kelemed Plaszikát, ami nem csupán Budapesten, de Pécsett is megtalálható! Minden további információt pedig megtalálsz a https://plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/-on.