Megérdemeltünk már egy kis pihenést

Az életemben mindig elsőrendű szerepe volt az egészségemnek. Ez nem csak a sok sportban mutatkozik meg, de arra is igyekszem oda figyelni, hogy a megfelelő táplálékot is kiegészítőket juttassam a szervezetembe.

Ezért is kezdtem el használni Ginkgo Biloba alapú készítményeket, melyeknek a kedvező hatását rövidesen meg is éreztem. Mióta a rendszeres használója vagyok a vérkeringési problémáim nagyban mérséklődtek. Úgy általánosságban is sokkal jobban érzem magam és a szellemi teljesítőképességem is kitolódott.

Pár évvel ezelőtt alapítottam egy vállalkozást, melynek a küldetése az, hogy a különböző Ginkgo Biloba alapú készítményeket népszerűsítse és importálja Magyarországra. Ez nem ment egyszerűen a kezdetekben, de végül beindult az üzlet, ami a kőkemény munka eredménye. Egyedül ezt nem is tudtam volna megvalósítani. A cég viszonylag kevés embert foglalkoztat, de annál családiasabb és összetartóbb a csapat. Különösen nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen megannyi akadályt kellett elhárítanunk a cég sikeressége érdekében. Úgy éreztem, hogy a csapatomnak kijárna egy kis kikapcsolódás. Tartozom nekik ennyivel, mint vezető.

Valami különlegeset szerettem volna nekik nyújtani, így esett a választásom egy csapatépítő programra. Aki rákattint a linkre, az láthatja, hogy itt nem akármilyen szolgáltatásokkal találkozhatunk.

Itt bizony van miből válogatni. Akikben sok a versenyszellem részt vehetnek egy olyan sárkányhajózásban, ahol a cél, a másik csapatnak a legyőzése. Ugyanígy megtehetjük azt SUP-ozás keretin belül is.

Én viszont úgy döntöttem, hogy inkább egy élményvitorlázással szeretnék a csapatomnak kedveskedni. Fel is vettem a szolgáltatóval a kapcsolatot ennek a lebonyolítása céljából. Három lehetőségünk is van arra, hogy ezt megtegyük: telefonon, e-mailben és a weboldalukon található űrlap kitöltésével. Én a harmadik megoldást választottam, mert az volt a legkényelmesebb, de persze előfordulhat, hogy valakinek sürgősebb a dolog, akiknek a telefon vagy az elektronikus levelezés célszerűbb lehet.

Az űrlap kitöltése során csak meg kellett adnom a nevemet, az e-mail címemet és a telefonszámomat. Ezen kívül a szolgáltatás típusát is ki kellett határoznom. Itt kiválasztottam a „vitorlás kirándulás kapitánnyal” lehetőséget, hiszen közülünk senki sem tud hajót vezetni. Alapesetben Siófokról szoktak ezek az élményvitorlázások megkezdődni, de én jobban szerettem volna, ha Tihanyból indulni. Ezt az űrlapon is le tudtam nekik írni, ahol saját üzenet megfogalmazására is van lehetőség. Ezt követően már csak meg adtam az időpontot, ami megfelelő lenne mindenki számára.

Rövidesen fel is kerestek engem, hogy átbeszéljük a részleteket. Az árajánlatukat igen méltányosnak éreztem. Az az összeget, amibe ez kerülni fog, egyáltalán nem éreztem soknak, a várható élményt tekintve.

csapatépítő program

Ez a vitorlás csapatépítő program életem egyik legjobb döntése volt, magánemberként és cégvezetőként is. Szerencsére fantasztikus volt az idő és a széljárás is pont megfelelő volt. Imádtam azt az érzést, ahogy vitorlázás közben az arcomat simogatja a kellemesen hűvös szellő. Egész eddigi életemben ritkán tudtam magam ennyire elengedni. A csapat többi tagján is ugyanezt az érzést véltem felfedezni. Jó volt látni a többieket végre úgy, hogy kicsit elmenekülhetnek a hétköznapi problémáktól. Az összetartásukra és az együttműködésükre eddig sem lehetett panasz, de úgy érzem, hogy ez csak tovább fog most fokozódni ez után a hihetetlen kaland után. Meg is ígértem a többieknek, hogy évente minimum egyszer ezt meg fogjuk ismételni, amiért nagyon hálásak voltak.

Ez a csapatépítő program egészen biztosan hozzá járult a cégem további sikeres működéséhez.