Mindent megteszek az egészségem megőrzéséért

Mind tudjuk, hogy a ginkgo biloba milyen hasznos növény, gyógyhatásait már nagyon régóta ismeri az emberiség. Én magam is fogyasztom a kivonatát kapszula formájában, hogy megőrizzem az agyam egészséges működését. Akkor kezdtem el szedni, amikor úgy döntöttem, hogy odafigyelek az egészséges étkezésre kicsit jobban, mert rám fért. Ebben segítségemre volt a biocity.hu is, ahol a vitaminok mellett Müzlik, reggeliző pelyhek sokasága közül is szoktam válogatni. Hiszen a vitaminok mellett az is fontos, hogy a helyes táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektessünk. Egy barátnőm mutatta nekem az oldalt, és azóta elkötelezett vásárlójuk vagyok. Az is sokat nyom a latban, hogy van náluk házhoz szállítás, így nagyban megkönnyítik az életem, hisz nem kell azzal bajlódnom, hogy elmenjek a megrendelt termékekért.

Nekem a biocity.hu-nál a kedvenceim a Hester’s Life granolák. Nagyon finom és tápláló reggelit lehet belőlük készíteni, sokkal egészségesebbek, mint amiket régen ettem. Mivel már jó ideje vásárlójuk vagyok, regisztráltam a hűségprogramjukra. Ez azt jelenti, hogy a vásárlásaim után egy bizonyos részét a megrendelés értékének jóváírják a virtuális hűségkártyámra, amit a legközelebbi vásárlásnál tudok felhasználni. További kedvezmény, hogy 6 900 Ft felett a kiszállítás is ingyenes, ami nekem jól szokott jönni, hiszen kis pénz is pénz, ha a spórolásról van szó. Éppen emiatt az a biocity.hu-n az egyik kedvenc lapfülem az akciók, ahol folyton lehet kapni leértékelt termékeket. Általában sok mindenre szokott kedvezmény lenni, amire nekem szükségem van, úgyhogy a rendelés véglegesítése előtt mindig körül szoktam itt nézni, hátha találok valami jó dolgot, és legtöbbször szoktam is.

Abban az esetben sem kell aggódnunk, ha a megrendelt termék valamiért mégsem válna be nekünk ugyanis a dolgokra 30 napos pénz-visszafizetési garancia van. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, ez valóban így van. Első kézből tudom, mert nekem már akadt ilyen problémám és szó nélkül fogadták a panaszomat és érvényesíthettem a garanciát. Tehát tényleg nagyon profik és megbízhatóak, ami nem csoda, hiszen az oldalukon olvasható is, hogy több mint 10 éve vannak a piacon, és 8 000 terméknél is többet lehet kapni náluk, ami szerintem egy elég tekintélyes szám. Volt idejük némi tapasztalatot szerezni a kereskedelem terén. A pozitív tapasztalataim miatt nem csak én lettem törzsvásárló, hanem jó néhány ismerősöm is, és eddig mindenki meg volt elégedve a biocity.hu-val.

Müzlik, reggeliző pelyhek