Nem szedtem ezt a gyógynövényt, elfelejtettem a kazánszervizes számát

Sok-sok éve végzek szellemi munkát, és időnként nehéz élénknek maradni a mindennapi teendők mellett. Néhány éve érzem azt, hogy a memóriám és a szellemem frissen tartásához már nem elég a keresztrejtvény fejtés, vagy a koffein, a sport vagy a 8 óra alvás. Bizony meg kell támogatni a dolgot néhány étrendkiegészítővel is, gyógytea, kapszula vagy kivonat formájában.

Sok mindent kipróbáltam már, de a legjobb hatással a ginkgo bilboa kivonata volt rám, érzem az agyam működésére gyakorolt jótékony hatását. Mindig van a gyógyszeres szekrényben és naponta szedem, hogy szellemileg friss maradjak. A memóriám is sokat javult tőle és jobban tudok a munkámra és az ezzel járó szerteágazó feladatokra koncentrálni.

Különben elfelejtem a szülinapokat, vagy hogy kenyeret kell venni, de olyan is előfordult már, hogy telefonszámok, vagy szolgáltatók nevei nem jutottak eszembe, amikor szükség lett volna rá. Szerencsére a férjem mindent felír és eltárol a telefonjába jegyzetek formájában.

Legutóbb is, amikor kazánunk éves karbantartása volt soron, akkor is ő találta meg a szerviz telefonszámát, mert én nem emlékeztem rá. Házunkban Baxi kazán biztosítja a meleget és anno kifejezetten olyan szolgáltatót kerestünk, akik jártasak ennek a márkának a szervizelésében, javításában, ha szükséges. Ők a vizgazfutesszerelo24.hu.

A honlapjukon részletesen bemutatják a Baxi kazánok jellemzőit, mely egy megbízható márkának bizonyult. Több, mint 30 év tapasztalatával a hátuk mögött számtalan ilyen márkájú készülék szervizelésében és javításában részt vettek már. Magyarországon elég elterjedt márkáról van szó, bár a nevéről sokan nem hallottak még. Ezért hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy egy feltörekvő márkáról van szó, pedig a Baxi kazánokat gyártó vállalat gyökerei egészen a 17. századig nyúlnak vissza.

A gyártó készülékei minőség és megbízhatóság tekintetében a középkategóriás termékek közé sorolhatók. Mi elégedettek vagyunk ezzel a márkával, mert megbízhatóan működik. Apróbb meghibásodásoktól eltekintve nem volt még semmi komolyabb probléma vele, bár igyekszünk az időszakos szervizeltetésről is mindig gondoskodni.

A Baxi márkájú kazánok mellett, sok más egyéb konvektor, átfolyós vízmelegítő, vagy WC tartály és szaniter márkát is felsorolnak. Ezek javításával és karbantartásával mind-mind találkoztak már az idők során.

Meglepően hosszú ez a lista, ami nem is csoda, mert több évtizedes tapasztalatuk van víz-, gáz- és fűtésrendszerekkel kapcsolatos meghibásodások elhárításában.

A szervizelő cég is azt vallja, hogy sokkal költségkímélőbb időszakosan ellenőriztetni a készüléket, mint egyszerre sok alkatrészt jó borsos áron beszerezni, vagy vagyonokat költeni egy új készülékre mert a régi már menthetetlen az elhanyagolt karbantartás miatt.

De nemcsak kazánokkal-, hanem egyéb víz-, gáz- és fűtésszereléssel kapcsolatos munkákat is végez a vizgazfutesszerelo24.hu. Legyen szó duguláselhárításról, csatornatisztításról, csőtörés javításáról, ők mindenben segítségünkre tudnak lenni.

Nemcsak javítást, de például új csaptelepek beszerelését, fürdőkád beállítását is rájuk lehet bízni.

Ezek mellett részt vesznek fűtési rendszerek tervezésében, kiépítésében és telepítésében is, ahogyan vállalnak például csatornarendszer kiépítésével kapcsolatos feladatokat is.

Nekünk csak jó tapasztalataink vannak velük kapcsolatban, hiszen rövid vállalási határidőkkel, gyorsan és pontosan dolgoznak. Áraik nagyon korrektek, a kiszállásért, amennyiben munkavégzés is történik, soha nem számítanak fel külön díjat. Az elvégzett munkáról minden esetben kapunk számlát, olyat, melyet a biztosítók is elfogadnak a kárigények csatolmányaként.

 Ha telefonon keresztül adnak tanácsot valamely probléma elhárításával kapcsolatban, az is teljesen díjmentesen történik. Ha SOS elhárítandó probléma van, akár egy órán belül is küldik a segítséget, egész Pest megye területén.

Legutóbbi szervizelésükkor gondosan eltettem a szakember névjegyét, remélem ginkgo bilboa szedése nélkül is eszembe jut majd, hogy hová.