Női bőr pénztárca – amikor azt hiszed, hogy többet már nem rendelsz…

…aztán mégis. A női bőr pénztárca sokak gyengéje. Azoknak meg aztán főleg a gyengéje lehet, akik nem szedik rendesen az agyi vérkeringést szuperül serkentő gyógynövényeket és ezért ki-kiesik nekik, hogy már bevásároltak bizonyos termékekből. Akár egy bőr pénztárcából, akár bármi másból. Nem véletlenül érdemes ezeket a bogyókat beszedni bizonyos kor felett. Semmi ciki nincs benne, egyszerűen csak segít képben maradni és karban tartani saját magunkat, hogy ne halmozzunk fel egy kisebb pénztárca lerakatot a ruhásszekrényben. Persze csak akkor ne, ha nem indokolt. Egy szép darabnál bizony ez is indokolt – pláne, hogyha nem csak egy szép termékről van szó, hanem többről is.

A cipomarket.hu pénztárcái közül talán senki sem tudna megállni egy darabnál, szóval talán mégsem akkora szentségtörés, hogyha innen többre is beruház az ember. Női bőr pénztárca. A neve is azt sugallja, hogy ez egy olyan cikk lesz, amibe hiába kerül sok kilométer, mégis időtálló és strapabíró lesz. A kivitel is és a kezek is, amelyek majd vigyáznak rá ezt garantálják.

Természetesen én is kinéztem már több női bőr pénztárcát is a CipőMarket webshopjában. Nem bírtam magammal, muszáj volt, mert nagyon elegánsak és csinosak, én meg pontosan ilyen próbálok lenni a mindennapokban. Na de most már el merem árulni, hogy volt régebbről is pár hasonló darab, de valahogy úgy elkevertem őket a házban, hogy egyszerűbb volt újat rendelni.

Ekkor jött szembe a cipomarket.hu oldala, ahol aztán számtalan szép női pénztárca van és minden más is. Mi a minden más? Hát amire asszociáltok a névből: cipő, öv, szandál, cipő, bakancs és persze az elmaradhatatlan papucs. És ez a felhozatal nem kifejezetten csak nőkre vonatkozik, hanem férfiakra is és néhány esetben gyerekekre is. A kínálat tehát adott, kellően széles ahhoz, hogy az ember eltöltsön pár könnyen elröppenő órát a termékeket böngészve anélkül, hogy feltűnne, hogy besötétedett közben.

A női bőr pénztárca pedig egy külön kiemelt elem az oldalon, hiszen annyira sok termék érhető el, hogy a kereső felület is nagyon-nagy és összetett. De ez persze csak azt segíti elő, hogy könnyebben lehessen keresni és megtalálni azokat a termékeket, amiket keresünk. Számomra ez a fajta specifikálhatóság nagyban megkönnyíti és meggyorsítja a válogatást, ezért nagyon szoktam neki örülni, hogy nem csak pénzt, de időt is spórol nekem olyakor a cipomarket.hu. Ki tudja, akár még ti is járhattok ilyen szerencsével.

női bőr pénztárca