Vásárlás közben

Az egészség mindennél fontosabb. Sokan úgy gondolják, hogy ez milyen közhely, de szerintem egyáltalán nem az.

Ahhoz, hogy ne legyünk gyakran betegek nagyon fontos a megelőzés és a helyes táplálkozás. Ezért én maximálisan odafigyelek arra, hogy mit eszek és hogyan táplálkozok.

A múltkor például a szokásos beszerző körutamon voltam, ahol legfőképpen a gingko biloba beszerzése volt a cél, mert én esküszöm arra, hogy rengeteg pozitív hatása van.

Az üzletben összefutottam egy nagyon kedves ismerősömmel, aki elmesélte, hogy éppen logopédust keres a gyermekének. Én egyből ajánlottam neki a https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalt, ahol bővebben is olvashat Szabó Szilvia Látogatás a tudás birodalmába című könyvéről, ami kifejezetten gyerekeknek készült és nagyban tud segíteni azoknak, akik valamilyen logopédiai problémával küzdenek.

A Látogatás a tudás birodalmába könyv nagyban segíti az iskola-előkészítést. A könyv egészen 156 A4-es oldalon tartalmaz különböző játékos feladatokat, amelyek hozzájárulnak a minél sikeresebb iskolakezdéshez. De nem csak az iskolakezdésben tud segítséget nyújtani, hanem diszlexia prevenciós, terápiás és készségfejlesztő tulajdonságokkal is bír.

https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php

A könyv nagy előnye, hogy gyakorlatilag bárhol elő lehet venni és gyakorolni vele. Érdemes oldalról oldalra haladni, sőt akár néha ismételni is egy-egy olyan részt, ami esetleg nehezebben megy a gyermeknek.

A kiadvány segítségével nagyban építhetjük a gyermek önbizalmát és sikerélményt tudunk neki nyújtani, mert már olyan képességekkel fog tudni rendelkezni, amelyek révén könnyebben fogja tudni elvégezni az iskolai feladatokat.

A https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalon található könyv segítségével olyan készségeket és képességeket tudunk fejleszteni, mint a térbeli tájékozódás, a testséma, a kognitív folyamatok fejlesztése vagy akár a szókincsbővítés.

Nekünk sokat segített, ajánlom mindenkinek!